Уроци по китара


 

уроци по китара
Със своята звучност китарата, наглед прост музикален инструмент, може да предаде духа не само на великия артист, но и на цели поколения и епохи. Събрала в себе си гениалния дух на изключителни майстори, тя заслужава същото уважение, както и инструментите от най-висок клас. Счита се, че сред всички известни инструменти китарата предизвиква най-дълбоки емоции.

> Индивидуални уроци по класическа китара за деца и възрастни.
> Индивидуални уроци по поп, рок, блус и джаз китара за деца и възрастни.
Индивидуални уроци по програма "Китара и глас" - разучаване на китарен акомпанимент на избрани песни.
> Групови уроци - курс "Китара за начинаещи" - постановъчни умения и звукоизвличане, основно нотно ограмотяване, видове гами и акорди, разучаване на избрани песни.

Обучението по китара представя модерните тенденции в китарната методика. Китарното изкуство в световен мащаб отбелязва много динамично развитие през последните десетилетия и според статистиките китарата е най-популярният инструмент сред любителите на музика от най-различни възрасти. Методиката на обучение включва:
 • обща постановка при свирене - правилна позиция на тялото и китарата
 • постановка на лява и дясна ръка
 • основни начини за тоноизвличане с дясна ръка - тирандо и апояндо
 • свирене с редуващи пръсти, арпежи, главни акорди, флажолети, гами
 • основи на музикалната теория
Занятията на ученика включват две неразделни части. Едната е изучаване на теория на музиката, солфеж, хармонии, анализ на формата на композицията, история на музиката, видове произведения, обогатяване на музикалната култура. Другата - технически умения като развиване на силата и подвижността на пръстите чрез упражнения, гами, арпежи, акорди и изработване на техника на свирене, необходима за постигане на съвършено изпълнение.

> Преподаватели: 

> Разгледайте нашите ценови предложения
> Заявете Вашето желание за записване за уроци по  китара на
> тел. 0887002135
> artmotionstudio84@gmail.com
> Нашият преподавател ще се свърже с вас за уточняване на удобен график за посещения. 
Заплащане:
Заплаща се месечна такса за съответния брой часове. Можете да заплатите таксата:
 • След предварителна уговорка на място в студиото
 • По банков път:
СТУДИО 84 АРТ ЕНД МОУШЪН ЕООД; Юробанк България АД; IBAN BG52BPBI79401082009901; BIC BPBIBGSF ;Основание за плащане - такса за уроци по китара за /трите имена на курсиста/

Условия за ползване на месечна карта и правила за провеждане на уроците
 • Картите са валидни 30 дни от датата на закупуване.
 • Следваща месечна карта се заплаща на последния урок в текущия месец. Това гарантира запазването на установения час за уроци.
 • Отменени от ученика уроци се наваксват във времето на валидността на месечната карта и при условие, че учителят е уведомен най-малко ден преди урока. Отменени часове в деня на урока се считат за проведени.
 • Уроците са с продължителност 45 мин от началото на уговорения час. При закъснение на ученика пропуснатите минути не се приспадат.