За нас


 

Studio 84 Art and Motion  - НАСТРОЕНИЕ С ТВОРЧЕСТВО И ДВИЖЕНИЕ
Студиото е създадено през 2015 година като културен и обучителен център - организатор и домакин на образователни курсове и тренировки, творчески занятия, камерни концерти и представления и други събития, полезни за развитието на креативната среда в обществото ни.
През годините  сме били създатели и организатори на курсове, целящи да стимулират и спомогнат проявата на творческата сила на всеки от нас: музикални уроци и курсове , вокални творчески уъркшопи, хорово пеене, калиграфия, рисуване, поетични сбирки, акустични китарни и пиано концерти и множество от специалните така наречени от нас "споделени" концерти  за изпълнители на авторска музика с поетични текстове.
Сцената на Studio 84 многократно е била домакин за представянето на авторските албуми на бардове - поети с китара, както и на интересни изпълнители на това малко известно в България изкуство. Радетели сме на идеята за повече авторска българска музика със смислени текстове и помагаме според възможностите си такива песни да достигат до повече публика.
Продуцирахме и издадохме /февруари 2021/ първи музикален албум - Ретро ли?/ Studio 84 Project с авторска музика по текстове на Евтим Евтимов, Радина Цанева, Татяна Добрева и Христо Шотев
Сътрудници сме на организаторите на Плевенския международен китарен фестивал

0887002135
artmotionstudio84@gmail.com